Op reis zoals u wilt.

Trektocht authentiek Kreta

Welkom bij KaGe Travel de ideale reispartner voor kleine groepen die op zoek zijn naar een wandel/geniet ervaring op authentiek Kreta. Wij bieden wandelingen door prachtige kloven, unieke accommodaties in sfeervolle pensions en hotels, en de mogelijkheid om te genieten van de heerlijke Griekse keuken. Verken de betoverende stad Chania en ontdek het pittoreske dorpje Loutro, waar rust en ontspanning hand in hand gaan met adembenemende natuurlijke schoonheid. Laat ons uw reis naar Kreta onvergetelijk maken. Wij maken aangepaste wandeling door verschillende kloven,waaronder de Irini-Samaria en Imbroskloof.


Wij komen aan op de luchthaven van Chania en overnachten vlak aan zee, na het ontbijt maken we nog een stadswandeling om daarna te vertrekken naar het authentieke Sougia waar we 2 nachten verblijven en vandaar de Agia Irini kloof gaan verkennen en tevens nog een mooie rondwandeling bij Sougia gaan maken. Daarna is het tijd om met de ferry naar Agia Roumelli te gaan ,waar wij ook 2 nachten gaan verblijven. Natuurlijk gaan we de Samariakloof ook verkennen via de lazy way, de volgende dag is er nog tijd om een wandeling te maken voordat we de ferry nemen naar Loutro en Chora Sfakion. Wij verblijven 2 nachten in Chora Sfakion en gaan van hieruit de Imbroskloof nog wandelend afleggen.

Zuid-Kreta Mirtos.

Welkom bij KaGe Travel uw reisbureau voor groepsreizen naar het prachtige Zuid-Kreta. Wij bieden een unieke en op maat gemaakte ervaring, waarbij u de mogelijkheid heeft om het adembenemende landschap van Mirtos, Ierapetra en het pittoreske bergdorp Selakano te verkennen. Ontdek de betoverende schoonheid van de Sarakinaskloof en geniet van ontspanning aan het prachtige zandstrand van Tertsa. Tijdens uw reis kunt u ook genieten van de authentieke Griekse keuken in de lokale taverna's, waar u kunt proeven van heerlijke traditionele gerechten. Wij overnachten in het hotel van de burgemeester van Mirtos.Laat ons uw droomreis realiseren en kom de schoonheid van Zuid-Kreta ontdekken met ons.


Wij komen aan op de luchthaven van Heraklion en gaan per transfer naar Mirtos. Wij hebben een gevarieerd programma samengesteld zodat iedereen aan zijn trekken komt. De boerenmarkt van Ierapetra staat op het programma met stadswandeling en evt.bezoek museum. Ook staan er diverse wandeling en rondritten op het programma,zodat u de schoonheid van het gebied met ons kunt ontdekken.Bij onze reizen zijn  inbegrepen:


Vlucht incl. handbage.

Alle transfers vanaf de luchthaven van aankomst en tijdens de reis.

Overnachtingen op 2 pers.per kamer.

Ontbijt.

Wandelingen.

Reisbegeleiding gedurende de gehele reis.


Bij de reissom niet inbegrepen:


Boekingskosten € 25,- per factuur.

Reis en annuleringsverzekeringen.

Uitgaven van persoonlijke aard.
Vertrekdata

Data:


03 - 10 April. Zuid-Kreta Mirtos. €924,- ( Vol ).

15 - 22 April. Zuid-Kreta Mirtos. €899,- ( Vol ).

01 - 08 Juli. Zuid-Kreta Mirtos.   €954,- ( Vol ).


18 - 25 April. Trektocht authentiek Kreta. €1099,- ( Vol ).

09- 16 Juni. Trektocht authentiek Kreta.  €1169,- ( Vol ).

unsplash