Op reis zoals u wilt.

Ga jij mee op E-Bike  fietsvakantie?

5 Dagen Noord-Nederland van hotel naar hotel.

Ga op avontuur in Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel tijdens onze e-bike fietsvakantie met een ervaren gids. Ontdek de prachtige natuur, pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden. Onze gids staat klaar om u te begeleiden op uw ontdekkingsreis, zodat u volledig kunt genieten van uw fietsvakantie.  Of u nu houdt van sportieve uitdagingen of gewoon wilt ontspannen en genieten van de omgeving, onze e-bike fietsvakantie is perfect voor elke groep die op zoek is naar een unieke en avontuurlijke reiservaring.

Tijdens onze e-bike fietsvakantie zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Van het reserveren van accommodaties tot het plannen van de beste fietsroutes, wij nemen alle organisatorische taken uit handen. Onze gids kent de regio als zijn broekzak en zal u leiden langs prachtige landschappen, schilderachtige dorpjes en interessante bezienswaardigheden. Onderweg kunt u genieten van heerlijke lokale gerechten en ontspannen op sfeervolle terrasjes. Onze e-bike fietsvakantie is een geweldige manier om actief bezig te zijn, nieuwe plekken te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren met uw groep. Boek vandaag nog uw e-bike fietsvakantie en beleef een avontuurlijke reis door Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

5 Dagen Moezel

Bij KaGe Travel begrijpen we dat reizen in groepen een geweldige manier is om nieuwe mensen te ontmoeten en samen onvergetelijke ervaringen op te doen. Daarom bieden we een unieke E-Bike fietsvakantie aan langs de prachtige Moezel in Duitsland, met een ervaren gids die u alle hoogtepunten laat zien. Tijdens deze tour zult u genieten van adembenemende uitzichten op oude burchten en pittoreske stadjes zoals Koblenz en Cochem. Fietsen is nog nooit zo ontspannen geweest dankzij de elektrische ondersteuning van onze E-Bikes. Verken de schilderachtige Moezelstreek op een actieve en milieuvriendelijke manier en beleef een avontuur dat u niet snel zult vergeten.


Tijdens onze E-Bike vakantie verblijven we in een hotel aan de Moezel waar wij s,morgens kunnen genieten van het ontbijt en s,avonds van het diner. Wij ruimen genoeg tijd in tijdens onze tochten om de stadjes te verkennen en te genieten op een terrasje van de koffie of de lunch. Onze dagetappes zijn ± 50 km. Dus wacht niet te lang en boek deze mooie reis.

Vertrekdata

Data:

Noord Nederland.

2 - 6 Juni.


Data:

Moezel.

6 Mei - 10 Mei.
unsplash