5 Dagen Kastelen Limburg

Groepsreis van 8 - 18 personen.

 Ga mee op groepsreis onder begeleiding van onze professionele gids. Deze 5-daagse fietsvakantie is volledig verzorgd zodat u ultiem kunt genieten van deze prachtige trip! Samen met onze gids en een reisgezelschap fietst u de meest prachtige routes en verblijft in een comfortabel hotel voorzien van alle gemakken!


Video impressie


Dagschema:


Dag 1.


Aankomst vanaf 14.00 uur in Hotel Kasteel Erenstein in Kerkrade.

Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is gelegen aan de Anstelvallei en is omgeven door een slotgracht en een schitterende kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen. Het hotel is gevestigd in een Limburgse carréhoeve uit 1713. U kunt alvast na aankomst de pracht van de omgeving van het kasteel verkennen.

 

Dag 2.


Margraten ± 48 km.

Na het ontbijt gaan wij starten voor onze fietstocht naar Margraten en bezoeken het enige Amerikaanse begraafplaats in Nederland, hier zijn ruim 8.000 militairen begraven. Het merendeel is gesneuveld tijdens de bevrijding van het zuid-oosten van Nederland in W.O. II en de opmars door Duitsland. Tot ver in de omtrek is de begraafplaats zichtbaar door een dertig meter hoge toren. Het grondgebied van de begraafplaats is voor eeuwigdurend gebruik beschikbaar gesteld aan de regering van de Verenigde Staten van Amerika.

 

Dag 3.


Kastelenroute ± 50 km

Vandaag gaan wij na het ontbijt beginnen aan onze tocht langs diverse kastelen die Limburg rijk is. Via Brunssum en Doenrade en Schinveld over de Brunssumerheide terug naar ons hotel.

 

Dag 4.


Valkenburg ±48 km.

Er staat alweer een mooie fietstocht op het programma en wel naar Valkenburg met zijn Grotten en kasteelruine. Ook de Cauberg ligt om de hoek, bekend van de Amstel Gold Race. Via een mooie route terug naar het hotel.


Dag 5.

Na het ontbijt is deze mooie fietstocht helaas ten einde en hopelijk kunt u terugzien op een mooie fietsreis. Uitchecken kunt u tot 11.00 uur.Reisdata en prijzen per persoon.


15 Aug - 22 Aug  2021. € 459,- per persoon.
Inbegrepen.

2 persoonskamer.

Ontbijt

3 Gangen Diner

Toeristenbelasting € 8,- per persoon.

Fietsenstalling

Oplaadpunt

Welkomstdrankje

Reisbegeleiding


Niet inbegrepen.

- 1 pers.kamer toeslag € 154,-

- verzekeringen

- garantiefonds GGTO € 7,50 p.p


BOEKEN